Marry me

Igår valde både Norge och Finland sina bidrag till Eurovision 2013. Finlands låt heter "Marry me" och Norges heter "I feed you my love". Här är de båda: 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni om låtarna? Själv föredrar jag Danmarks bidrag före båda de här... Tycker inte Norge och Finland lyckats bra med låtarna i år, speciellt inte Finland. Dock kan ja tänka mig att Norges låt växer och blir bättre och bättre för varje gång man hör den! 

Tomorrow

 
 
Här har ni Maltas bidrag till årets Eurovision! Vad tycker ni? Själv tycker jag nog den är rätt tråkig och lite jobbig... Inget speciellt precis heller. Tycker personligen att Kevins låt var mycket bättre! Den är verkligen mysig och avslappnande! Läste att det var tack vare juryn som Gianluca vann istället för Kevin (Kevin kom på andraplatsen). Vet inte helt säkert om det här stämmer (om någon vet, kommentera gärna!) men om så är fallet så förstår jag varför folk är upprörda... Det kan bli sjukt fel/irriterande när juryns röster går över folkets! 
 
 
 
Bara för att Kevins låt är bättre så får ni den här också! Vad tycker ni om den? 
 
 
 
 
Island har förresten också valt sitt bidrag till årets tävling! Artisten heter Eyþór Ingi Gunnlaugsson och låten heter Ég á líf. Tyvärr kan jag inte uttala hans namn, men titeln kan jag banne mig uttala! Det känns som om jag borde tycka att låten är lite småtråkig men det finns något som gör den så mysig och trevlig att lyssna på... Och att den är på isländska är ett enormt plus! Älskar när artister sjunger på sitt språk! Speciellt när det är ett så vackert språk som isländska! Jag hoppas innerligt på att han inte översätter låten till engelska. Ska bli rolig att se honom live! 
 
 
 
Läste förresten en kommentar om att någon tyckte att han liknade Thor... Kan inte annat än hålla med faktiskt, hehe. Men det är inget negativt tycker jag inte! 
Island blir nog ingen favorit i år, men bra är de! Till final kan de få komma. Heja Island! :)) 

Heartbreak Hotel & Skyline!

 
YOHIO och David Lindgren till final i Melodifestivalen! :D 
RSS 2.0